Nieuws

Energiezuinige pomp levert geld op!

Laat uw vloerverwarmingspomp vervangen door een nieuwe Wilo energiezuinige pomp voor maar € 295,= inclusief btw en montage.  Terugverdientijd is 2 jaar.

Wilo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ISDE subsidie (Investeringssubsidie Duurzame Energie).

Om het investeren in duurzame energie te stimuleren en nog aantrekkelijker te maken heeft de overheid sinds januari 2017   70 miljoen ISDE beschikbaar gesteld. Hier komt u voor in aanmerking als u bijvoorbeeld investeert in een warmtepompsysteem of een zonneboiler. Voor meer informatie gaat u naar http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/investeringssubsidie-duurzame-energie

 

Btw terugvorderen bij aanschaf zonnepanelen.

Bij aanschaf en installatie van zonnepanelen dit jaar kunt u als particulier de betaalde BTW terugvragen, dat scheelt toch ongeveer 18% van de totale aankoopprijs!

Om de betaalde BTW terug te ontvangen, dient u zich als BTW-ondernemer aan te melden bij de Belastingdienst in de maand dat u de zonnepanelen bestelt. Daarna doet u BTW-kwartaal-aangiften in het jaar dat deze zonnepanelen zijn aangeschaft en krijgt u de betaalde BTW terug. Vervolgens doet u een beroep op de Kleine Ondernemersregeling (KOR) en vraagt u een ontheffing van administratieve lasten vanaf jaar 2 aan, na goedkeuring daarvan hoeft u in de jaren na aanschaf van de zonnepanelen geen BTW-aangiften meer te doen.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het leveren en monteren van pv-panelen op uw woning?
Neem dan contact met ons op:

Lunteren: 0318 – 484340 of lunteren@blankespoorbv.nl
Putten: 0341  – 358844 of putten@blankespoorbv.nl