Over ons

Blankespoor B.V. Technische Installaties is een middelgroot totaal installatiebedrijf met 35 medewerkers verdeeld over twee vestigingen te Putten en Lunteren. Al ruim 55 jaar weten particulieren, aannemers en bedrijven naar volle tevredenheid de weg naar ons bedrijf te vinden. Mede door het geven van advies, het leveren van kwaliteit, de snelheid en een uitstekende service blijft onze klantenkring groeien.

Zowel in de utiliteitsbouw als de particuliere sector heeft Blankespoor B.V. een zeer goede reputatie opgebouwd voor wat betreft het ontwerpen en realiseren van nieuwe installaties, alsmede het onderhouden van bestaande installaties.

Voor alle werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk, verwarming, dakbedekking, zinkwerk, sanitair en luchtbehandeling kunt u bij ons terecht.

Gecertificeerd

Het is goed te weten dat Blankespoor B.V. Technische Installaties installeert volgens de vereiste voorschriften. Reeds sinds 1996 zijn wij waarborginstallateur voor gas- en waterdisciplines. Met trots kunnen wij u melden dat wij sinds 15 oktober 2003 gecertificeerd zijn volgens het kwaliteitssysteem BRL-6000 (beoordelingsrichtlijn). De BRL-6000 certificering geeft aan dat wij gebruik maken van de gestelde normen en richtlijnen zoals genoemd in deze nationale regeling. Er wordt bij ons uitsluitend gewerkt met GASTEC, KIWA- en KEMA gekeurde materialen.

Erkend leerbedrijf

training op de zaak

Vakgerichte training op de zaak

Eveneens is Blankespoor B.V. een gecertificeerd erkend leerbedrijf zodat onze leerlingmonteurs vakgerichte opleidingen met diploma’s kunnen afsluiten. Al onze leidinggevenden en onze monteurs op de werkvloer hebben een cursus gevolgd in veilig werken volgens de VCA regelgeving. De techniek ontwikkelt snel en om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, volgen onze allround monteurs vakgerichte cursussen.sbb-beeldmerk