NIEUWS

Corona-virus

Ook wij hebben er mee te maken, het Corona virus. Wij doen er alles aan om de veiligheid voor u en onze monteurs zoveel mogelijk in acht te nemen. Dit betekent ook dat wij het klantenwerk zoveel mogelijk proberen te beperken. Enkel in dringende gevallen zullen wij onze monteurs naar de klanten sturen. Wel pakken wij het buitenwerk op. Dan hoeft de monteur niet bij u binnen te zijn. Wij bekijken per dag of de maatregelen aangepast moeten/kunnen worden. Wij rekenen op uw begrip in deze en hopen dat de omstandigheden snel zullen verbeteren en bovenal dat u en wij gezond blijven.
U kunt ons uiteraard gewoon bereiken en uw klussen alvast aan ons doorgeven.

Vanaf 01-01-2020 zijn wij onderdeel van de VDK groep.

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij vanaf 1 januari 2020 overgenomen zijn door de VDK groep van Frans van der Kolk. Onze directeur Gert Blankespoor heeft besloten om een nieuwe stap in zijn carrière te maken en het bedrijf over te doen aan de VDK groep. Belangrijk hierbij was dat Blankespoor zelfstandig binnen de groep blijft opereren en lokaal ondernemerschap hoog in het vaandel staat. Frans van der Kolk: “VDK Installatiegroep heeft een unieke filosofie waarbij de mensen centraal staan en de bedrijven zelfstandig binnen de groep opereren met de voordelen van een groot concern. Wij stellen de klant centraal (customer intimacy) en onze bedrijven zijn op elk installatieonderdeel gespecialiseerd, waarbij wij van engineering tot en met beheer en onderhoud onze klant bedienen.

Wat verandert er voor u als klant? Weinig! Natuurlijk zal onze huisstijl een frisse metamorfose ondergaan. Maar u kunt een beroep doen op dezelfde monteurs en dezelfde aanspreekpunten op kantoor. Wij zullen de service en kwaliteit blijven verlenen die u van ons gewend bent!