Nieuws

Veiligheidswaarschuwing Nefit Topline cv-ketels van het bouwjaar 2006 t/m 2009.

Zoals u waarschijnlijk in het nieuws heeft gehoord en/of gelezen geldt een veiligheidswaarschuwing
voor Nefit Topline cv-ketels van het bouwjaar 2006 t/m 2009. Mogelijk heeft u naar aanleiding van de recente berichtgeving in de media vragen over uw Nefit TopLine cv-toestel. Als de brander is vervangen en het toestel periodiek wordt onderhouden is het niet nodig dat u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw toestel. Een defecte warmtewisselaar moet worden vervangen, maar er is geen verhoogd risico op brand of lekkage van koolmonoxide (CO) buiten het toestel.

Voor veelgestelde vragen omtrent deze veiligheidswaarschuwing verwijzen wij u door naar de Nefit site via onderstaande link. Hier kunt u ook een duidelijk instructievideo bekijken hoe de HR-ketel en wisselaar werkt.

https://www.welkombijnefit.nl/nl/waarschuwing/veelgestelde-vragen

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op:

Putten: 0341 – 358844
Lunteren: 0318 – 484340

 

ISDE subsidie (Investeringssubsidie Duurzame Energie).

Om het investeren in duurzame energie te stimuleren en nog aantrekkelijker te maken heeft de overheid sinds januari 2017   70 miljoen ISDE beschikbaar gesteld. Hier komt u voor in aanmerking als u bijvoorbeeld investeert in een warmtepompsysteem of een zonneboiler. Voor meer informatie gaat u naar http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/investeringssubsidie-duurzame-energie

 

Btw terugvorderen bij aanschaf zonnepanelen.

Bij aanschaf en installatie van zonnepanelen dit jaar kunt u als particulier de betaalde BTW terugvragen, dat scheelt toch ongeveer 18% van de totale aankoopprijs!

Om de betaalde BTW terug te ontvangen, dient u zich als BTW-ondernemer aan te melden bij de Belastingdienst in de maand dat u de zonnepanelen bestelt. Daarna doet u BTW-kwartaal-aangiften in het jaar dat deze zonnepanelen zijn aangeschaft en krijgt u de betaalde BTW terug. Vervolgens doet u een beroep op de Kleine Ondernemersregeling (KOR) en vraagt u een ontheffing van administratieve lasten vanaf jaar 2 aan, na goedkeuring daarvan hoeft u in de jaren na aanschaf van de zonnepanelen geen BTW-aangiften meer te doen.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het leveren en monteren van zonnepanelen op uw woning?
Neem dan contact met ons op:

Lunteren: 0318 – 484340 of lunteren@blankespoorbv.nl
Putten: 0341  – 358844 of putten@blankespoorbv.nl