Onderhoud en service

Waarom regelmatig onderhoud?

P1040274

De warmtewisselaar voor het onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw gastoestellen is van groot belang. Het beperkt de kans op storingen en garandeert een langere levensduur. Wat betreft uw gasapparatuur: een goed onderhouden apparaat werkt beter en gebruikt minder energie en haalt het rendement wat u ervan mag verwachten. Zo heeft u langer plezier van uw toestel, bespaart u op uw energierekening en spaart u het milieu.

Ook uw eigen veiligheid is gebaat bij regelmatig en goed onderhoud. Achterstallig onderhoud kan tot gevolg hebben dat er koolmonoxide vrij komt wat u niet kunt zien noch ruiken en dat bij onvoldoende afvoer en ventilatie als een sluipmoordenaar door uw huis trekt.

P1040305

De warmtewisselaar na het onderhoud

 

U heeft bij ons keuze uit 2 contracten:

Comfortcontract
Voor een vast bedrag per maand maken wij uw toestel schoon. Het arbeidsloon en de reistijd zijn hier bij inbegrepen. Tevens bent u lid van onze 24 uurs servicedienst. Ook berekenen wij bij een storing geen onregelmatigheidstoeslag . Wel berekenen wij het vervangen van onderdelen tijdens het onderhoud. Ook worden bij storingen de gewerkte uren en reistijd op basis van ons normale uurtarief in rekening gebracht.

All-in contract
Voor een vast bedrag per maand maken wij uw toestel schoon. Het arbeidsloon, de reistijd en het vervangen van onderdelen zijn hier bij inbegrepen. Tevens bent u lid van onze 24 uurs servicedienst. Ook het verhelpen van storingen, de onregelmatigheidstoeslag en het vervangen van onderdelen zijn hier bij inbegrepen. U komt dus niet meer voor verrassingen te staan.

Wilt u lid worden? Vraag dan nu de aanvullende informatie met de voorwaarden en het antwoordformulier aan.

Vestiging Lunteren: info@blankespoorlunteren.nl of bel 0318 – 48 43 40

Vestiging Putten: info@blankespoorputten.nl of bel 0341 – 35 88 44