Sanitairshowroom

Bij onze vestiging in Putten op industrieterrein Keizerswoerd aan de

Handelsweg 10-12 vindt u de Sanidrôme sanitairshowroom van ruim 425 m2 met meer dan 40 complete badkameropstellingen die regelmatig worden aangepast aan de nieuwste designs. Samen met u willen wij een unieke droombadkamer creëren. Met ons 3D tekenprogramma krijgt u al gelijk een mooi beeld van hoe uw badkamer eruit komt te zien.

In een persoonlijk gesprek praten wij u niet alleen bij over trends, stijlen en de allerlaatste snufjes, maar adviseren wij u ook graag over de techniek in, achter en/of voor de wand.

Aanbiedingen
Voor meer informatie en leuke aanbiedingen kunt u terecht op www.blankespoor.sanidrome.nl

Sanitair voor senioren
In onze showroom vindt u ook enkele opstellingen aangepast sanitair. Ouderen willen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar het moet wel comfortabel blijven. Door het plaatsen van een verhoogde toiletpot, beugels bij het bad en toilet of door het plaatsen van een douchezitje kunnen wij hier een steentje aan bijdragen. En tegenwoordig wordt het netjes weggewerkt zodat het nauwelijks zichtbaar is.

Afspraak
Indien u door onze showroommedewerker, Cerdic van Kalken, geholpen wenst te worden, adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. Neemt u dan contact op met onze vestiging in Putten, telefoonnummer 0341 – 358844. U kunt ook mailen naar blankespoor@sanidrome.nl

Openingstijden
Maandag    :   8.30 – 17.00 uur
Dinsdag      :   8.30 – 17.00 uur
Woensdag  :   kunt u geen afspraak maken met Cerdic. Wel bent u van harte welkom om zelf een kijkje in de showroom te nemen.
Donderdag  :   8.30 – 17.00 uur
Vrijdag         :   8.30 – 17.00 uur
Zaterdag      : 10.00 – 16.00 uur